"Un an din viata celui mai bun fotbalist din lume". Cristiano ii declara din nou razboi rivalului Messi: va avea si el un film biografic

"Un an din viata celui mai bun fotbalist din lume". Cristiano ii declara din nou razboi rivalului Messi: va avea si el un film biografic

Aflat intr-o lupta pentru suprematie cu Leo Messi, Cristiano Ronaldo face inca un pas in incercarea de a castiga batalia. 

Portughezul a pierdut in acest an toate trofeele importante cu Real Madrid, singurul castigat fiind Gheata de Aur, pentru cele mai multe goluri inscrise in competitia interna.

Daca pe plan sportiv nu i-a mers atat de bine, Ronaldo isi va incerca norocul in lumea artei. Ca si Messi, starul Realului a anuntat ca va fi protagonistul unui film biografic, al carui subiect principal va fi "un an din viata celui mai bun fotbalist din lume".

Filmul va avea premiera undeva in toamna acestui an, insa o data exacta nu a fost anuntata.

Potrivit producatorilor, pelicula va fi una cu "un puternic impact, surprinzand viata celui mai mare fotbalist al planetei".

Marele rival al lui Ronaldo, Leo Messi, are deja un film biografic, intitulat chiar "Messi". Acesta a fost regizat de Alex de la  Iglesia, iar in el apar Johan Cruyff, Cesar Luis Menotti, Alejandro Sabella ori Jorge Valdano.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noi criterii de carantinare a localităților. Carantina încetează când rata scade sub 3 la mie
BRAT
Modifică setările cookies