ZIDANE LA REAL MADRID | Ce staff va avea Zizou pe Bernabeu! Cei patru oameni alaturi de care s-a intors pentru a reconstrui Realul

ZIDANE LA REAL MADRID | Ce staff va avea Zizou pe Bernabeu! Cei patru oameni alaturi de care s-a intors pentru a reconstrui Realul

Zidane e noul antrenor al Realului!

Zinedine Zidane s-a intors pentru a reconstrui Realul alaturi de care a cucerit trei Ligi ale Campionilor in ultimii trei ani. Francezul a anuntat ca va lucra pe Bernabeu cu acceasi oameni din mandatul trecut.

Stafful lui Zidane


Zinedine Zidane s-a intors la Real Madrid alaturi de patru oameni.

David Bettoni (47 de ani), fost jucator la Cannes, Istres, Avezzano, Alessandria, Novara, Lucchese si Creteil, este unul dintre secunzii lui Zidane.

Cel de-al doilea antrenor secund va fi Hamidou Msaidie, un francez nascut in Insulele Comore.

Bernardo Requena va fi preparator fizic, iar Luis Llopis antrenor cu portarii.

Primele declaratii ale lui Zidane dupa revenire


Zidane a vorbit in cadrul unei conferinte de presa.

"Este o zi speciala pentru toti si sunt foarte fericit sa ma intorc acasa! Sunt fericit sa fiu din nou aici si sa lucrez pentru acest club.

Am plecat de la club pentru ca aveam nevoie de asta. Toata lumea avea nevoie de o schimbare dupa ce am castigat tot ce se putea castiga. Acum sunt din nou aici, la 8 luni distanta. Atunci a fost o decizie pentru binele tuturor.

Este o mare responsabilitate pentru mine si pentru toti cei care sunt la acest club. Am jucat aici, am castigat multe lucruri aici si nu am cum sa uit asta, asa cum nu am cum sa uit nici dezamagirile, pentru ca am pierdut campionatul si Cupa. Voi da totul pentru ca aceasta echipa sa castige.

Lucrurile se vor schimba pentru anul viitor, dar acum este important ca m-am intors si treubie sa facem impreuna tot ce tine de noi pentru a salva finalul de sezon.

Cand Florentino m-a sunat, nu am ezitat!

Istoria acestui club nu poate fi schimbata de nimeni. Eu sunt bucuros sa fiu la cea mai buna echipa din lume si ma gandesc la meciul de sambata
", a spus Zidane.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Planul UE pentru a-şi rezerva toate vaccinurile anti-Covid produse în Europa
BRAT

Modifică setările cookies