Zidane, al doilea pas gresit pe banca lui Real. Madrilenii si-au luat ADIO de la titlu dupa ce s-au dus la 9 puncte de Barcelona

Zidane, al doilea pas gresit pe banca lui Real. Madrilenii si-au luat ADIO de la titlu dupa ce s-au dus la 9 puncte de Barcelona

Barcelona e la 8 puncte de Atletico si 9 de Real.

Echipa de fotbal Real Madrid are sanse infime la titlu in acest sezon din Spania, pentru ca nu a reusit niciodata sa recupereze un deficit de 9 puncte fata de prima clasata, diferenta in prezent fata de FC Barcelona, cu 13 etape inainte de finalul sezonului, relateaza ziarul AS.

Doar Barcelona a reusit sa recupereze un astfel de handicap in sezonul 1998/1999, dar atunci catalanii au avut la dispozitie 24 de etape, in timp ce madrilenii au acum doar 13. in acel sezon, Mallorca era lider in etapa a 14-a, cu un avans de 10 puncte fata de Barcelona, care in final a câstigat titlul cu 79 puncte, urmata de Real Madrid (68) si Mallorca (66).

Real Madrid si-a luat adio de la titlu dupa remiza de la Malaga (1-1), rezultat care nu i-a permis lui Zidane sa stabileasca cel mai bun start ca antrenor la clubul din Santiago Bernabeu in primele sale sapte meciuri. Francezul are acum un bilant de 5 victorii si 2 remize, fiind depasit de Bernd Schuster cu 6 victorii si 1 remiza. Benitez a obtinut in primele sale 7 jocuri un raport de 4 victorii si 3 remize, Carlo Ancelotti 5-1-1, iar Jose Mourinho 5-2-0.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies