„Blestemul Hazard” continuă la Real Madrid! Cât trebuie să plătească madrilenii după victoria din finala Champions League 

Eden Hazard Champions League Chelsea Real Madrid Spania Eden Hazard
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Mai 2022, 14:09
Data actualizarii: Duminica 29 Mai 2022, 14:19

Real Madrid, bună de plată după câștigarea trofeului UEFA Champions League. 

În vara lui 2019, Eden Hazard (31 ani) a costat-o pe Real Madrid 115 milioane de euro. Atunci, starul belgian era văzut înlocuitorul perfect pentru Cristiano Ronaldo (37 ani), care plecase de un sezon la Juventus. Doar că nenumăratele accidentări l-au împiedicat pe Hazard să aibă pe Santiago Bernabeu același randament ca la Chelsea. 

În ultimele luni, fotbalistul a fost apt din punct de vedere fizic, doar că Ancelotti (62 ani) i-a oferit foarte puține minute și a mizat în atac pe cuplul Benzema (34 ani) - Vinicius (21 ani), susținut de Valverde (23 ani) sau Marco Asensio (26 ani). Iar în finala UEFA Champions League, câștigată în fața lui Liverpool, 1-0, antrenorul italian nu l-a introdus nici măcar în actul secund.

  • Eden Hazard

În total, Hazard a costat-o pe Real Madrid 135 de milioane de euro 

Doar că, atunci când l-a vândut Realului, Chelsea a stipulat în contract că dacă madrilenii câștigă Champions League cu Hazard în lot, gruparea de pe Stamford Bridge va încasa 20 de milioane de euro. Alegerea s-a dovedit inspirată, fiind o gură de oxigen imensă pentru londonezi, având în vedere problemele prin care au trecut cu invazia Rusiei în Ucraina. 

În cei 3 ani petrecuți la campioana Spaniei și Europei, Hazard a adunat doar 66 de prezențe, în care a marcat 6 goluri și a oferit 10 pase decisive. În acest sezon, chiar dacă nu a mai avut probleme medicale majore, Carlo Ancelotti i-a oferit doar 903 minute pe teren. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!