Spania

"Visez ca tata antreneaza la Real Madrid acum. Credeti-ma, chiar e pregatit!" Cum e sa vrei revansa acolo unde nu ai fost dorit:

Meciul dintre Elche si Real este si unul al marilor orgolii pentru Adrian Gonzalez Morales.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Septembrie 2014, 18:49
Data actualizarii: Marti 23 Septembrie 2014, 19:15

Tatal sau, celebrul Michel, a fost o legenda pe Bernabeu timp din 14 ani! Mijlocasul spaniolilor a imbracat tricoul lui Real intre 1982 si 1996, perioada in care a jucat 554 de meciuri si a marcat 128 de goluri.

AMINTIRI

Fiul sau, Adrian Gonzalez Morales joaca pentru Elche, formatie cu care cei din Madrid au urmatorul meci din La Liga.

El a povestit in Marca despre inceputurile sale pe Bernabeu si despre cum a ales sa plece dupa ce in utlima clipa i-a fost schimbat numarul de pe tricou. Atunci si-a dat seama ca nu are cum sa joace pentru echipa mare:

"Nu am amintiri prea placute cand am fost aici cu alta echipa. Nu am castigat niciodata, poate acum se schimba norocul.

Am inceput la Real Madrid si am ajuns la echipa mare cand era Schuster antrenor. Numai ca nu am fost suficient de norocos incat sa joc pentru prima echipa. La 19 ani am ales ca trebuie sa plec la Celta, desi sezonul incepuse. Urma sa primesc unul dintre tricourile de titulari, insa m-am trezit apoi cu nr. 26.

Ultimul om la care se uita antrenorul e cel venit de la Castilla (echipa a doua), asa cum eram eu. Jucasem acolo 38 de meciuri in sezonul precedent, in care marcasem de cinci ori. In acel an, insa, la echipa mare au venit Sneijder, Drenthe si Robben, care erau foarte buni.

In visele mele il vad pe tata antrenor la Real Madrid. Oamenii vor crede ca sunt subiectiv, pentru ca sunt fiul sau, insa oamenii care stiu ce spun eu isi vor dea seama. E mai mult decat pregatit sa antreneze la Madrid", a spus Adrian Gonzalez.

Mijlocasul lui Elche are 26 de ani. El a inceput la pustii lui Real, iar de la plecarea lui de pe Bernabeu a trecut pe la Celta, Getafe, Racing si Getafe.

Michel, tatal sau, este unul dintre cei mai importanti oameni din istoria lui Real Madrid. In prezent are 51 de ani si antreneaza la Olympiacos.

Modifică setările cookies