Spania

Vine gratis! Barcelona poate da lovitura: Mino Raiola, ”cheia” transferului

Barcelona a rezolvat deja două transferuri pentru sezonul următor și pune la cale și alte ”lovituri”.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Aprilie 2022, 17:44
Data actualizarii: Miercuri 27 Aprilie 2022, 17:49

Pe lângă Robert Lewandowski (33 de ani), care ar fi aproape de un transfer pe Camp Nou, catalanii pot aduce gratis un alt jucător. Alessio Romagnoli (27 de ani) își va încheia contractul cu AC Milan și va deveni liber.

Barcelona ar putea transfera un jucător important gratis

Spaniolii de la AS scriu că Barcelona este favorită pentru transferul său, având în vedere că acesta este reprezentat de Mino Raiola, cu care președintele catalanilor, Joan Laporta, are o relație excelentă.

Romagnoli a fost unul dintre oamenii importanți ai lui AC Milan în acest sezon, chiar dacă a marcat un singur gol. Stefano Pioli i-a dat încredere și l-a folosit în 25 de partide în toate competițiile. Site-urile de specialitate îl evaluează pe Romagnoli la 20 de milioane de euro.

Barcelona a rezolvat deja două transferuri pentru sezonul următor. I-a lua pe Franck Kessie de la AC Milan și pe Andreas Christentesen de la Chelsea, conform presei internaționale. Laporta a confirmat că a transferat deja doi jucători, dar a preferat să nu le dezvăluie numele.

„Am făcut deja două transferuri pentru sezonul viitor. Un mijlocaș și un fundaș central, Dar nu am voie să le dezvălui numele”, a spus Laporta.

Modifică setările cookies