Neymar Barcelona Spania

VIDEO SENZATIONAL! Neymar a incercat o BRAZILIANA in finalul meciului cu Bilbao. Ce urmeaza e incredibil

Barcelona a castigat al doilea trofeu al sezonului duoa 3-1 cu Bilbao in finala Cupei.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Mai 2015, 09:23
Data actualizarii: Duminica 31 Mai 2015, 09:27

Partida s-a terminat cu un moment tensionat, care putea sa degenereze in drum spre vestiare. Un dribling incercat de Neymar a fost cauza furiei jucatorilor basci, care au sarit sa-i ceara explicatii brazilianului. In minutul 86, atacantul a incercat sa dea mingea cu un procedeu spectaculos peste un adversar, dar miscarea nu i-a iesit.

Jucatorii lui Bilbao n-au inteles intentia lui Neymar de a face spectacol si s-au repezit spre el pentru a-i cere explicatii. Momentul putea degenera, insa interventia rapida a celorlalti jucatori de la Barca a potolit spiritele.

La final, Neymar si-a anuntat adversarii din Primera si Champions League ca n-are de gand sa-si ceara scuze pentru mica aroganta incercata cu Bilbao.

"Nu stiu de ce s-au infuriat asa. E fotbal, se intampla lucruri de genul asta. E felul meu de a juca si nu ma voi schimba doar pentru ca unii se enerveaza. A fost un dribling, nimic mai mult", a spus atacantul.

Surprinzator, antrenorul Luis Enrique nu i-a luat apararea: "As fi reactionat si eu ca jucatorii lui Athletic, daca mi s-ar fi intamplat asa ceva. Poate chiar si mai rau. In brazilia, astfel de gesturi sunt normale, aici - mai putin".

VEZI AICI VIDEO!

Modifică setările cookies