7 2017 14:15

VIDEO: Azi, 15 ani de la primul gol marcat de Cristiano Ronaldo! Era la Sporting, avea 17 ani, si i-a cerut un Porsche impresarului Becali


	VIDEO: Azi, 15 ani de la primul gol marcat de Cristiano Ronaldo! Era la Sporting, avea 17 ani, si i-a cerut un Porsche impresarului Becali

Intre timp, Ronaldo a scris istoria fotbalului - are 613 goluri marcate Real Madrid, Portugalia, Manchester United si Sporting Lisabona.

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Astazi se implinesc 15 ani de la primul gol marcat de Cristiano Ronaldo. In 2002, portughezul avea 17 ani si tocmai fusese debutat la prima echipa de Boloni.

A primit o pasa de la spaniolul Tonito si a marcat dupa o cursa fenomenala.

Erau vremuri in care Ronaldo visa la primul lui Porsche, pe care i-l ceruse deja, impreuna cu Quaresma, impresarului antrenorului sau - agentul Becali, cel care venise in vizita la Boloni.

Agentul Becali si-ar fi dorit sa semneze un contract de reprezentare cu pustiul minune al lui Boloni, dar masina a parut totusi un cadou prea mare pentru un fotbalist atat de mic, in 2002.

Ronaldo are 613 goluri marcate pentru Real Madrid, nationala Portugaliei, Manchester United si Sporting Lisabona. Cele mai multe sunt marcate pentru Real, 412.

3 comentarii
  • 8 2017
    Sdc Dan, sa stii ca povestea cu becali si cristiano ronaldo este reala asa ca in lic sa comentezi aiurea documenteazate....
  • 7 2017
    Giovanni becali Pușcăriașul dacă vrea ii da 1000 de euro lui tactu sa i-o dea la rozeta....
  • 7 2017
    dan JEG de ziarist..cat ai primit de la puscariasul asta sa scrii articolul asta ?...
Cod Portocaliu de ninsoare și viscol în sudul țării, inclusiv București. HARTA zonelor afectate
BRAT