Victorie mare pentru Galca si Espanyol e in grafic. Echipa fostului stelist a batut-o pe cea a lui Rat si e la 5 puncte de retrogradare si 2 de locul 10

Costel Galca Espanyol la liga Spania Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Martie 2016, 08:41
Data actualizarii: Marti 08 Martie 2016, 08:52

Costel Galca a obtinut o noua victorie in La Liga si continua cursa pentru salvarea de la retrogradare cu Espanyol. Echipa fostului stelist a invins-o pe cea a lui Razvan Rat.

Espanyol Barcelona a castigat cu 2-1 meciul disputat pe teren propriu impotriva lui Rayo Vallecano. Un asa numit derby pentru salvarea de la retrogradare, Espanyol - Rayo a fost decis de golurile lui Abraham, Hernan Perez (Espanyol), respectiv Bebe (Rayo).

In urma acestui rezultat, Espanyol se afla pe locul 14 in La Liga, cu 31 de puncte acumulate. Espanyol e la 5 puncte de primul loc retrogradabil, ocupat de Granada, echipa pe care urmeaza sa o intalneasca in etapa viitoare (14 martie).

Formatia lui Costel Galca avea ca obiectiv clasarea in primele 10, iar acesta nu este chiar imposibil de indeplinit, avand in vedere ca diferenta fata de Betis, ocupanta pozitiei a 10-a, este de doar doua puncte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!