Spania

Un RECORD distrus pentru Real si o echipa URATA fara Messi pe teren! "Braveheart Moyes" a jucat in filmul vietii sale:

La Liga a oferit doua surprize aseara, cand si Barcelona, dar si Real, au pierdut meciurile din campionat.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Ianuarie 2015, 09:20
Data actualizarii: Luni 05 Ianuarie 2015, 09:47

Real Madrid s-a inclinat la Valencia, scor 2-1, dupa un meci care a incheiat seria de 22 de victorii din partidele oficiale pentru campionii Europei.

Fara prea multe solutii ca joc, Realul a acuzat infrangerea ca rezultat al deciziilor luate de arbitri. Potrivit madrilenilor, cat si presei spaniole pro-Real, clubul din capitala trebuia sa primeasca mai multe penalty-uri. In schimb, Ancelotti a spus intr-un stil pur romanesc: "trebuia sa vina odata si momentul asta, in care sa pierdem, asta e!".

Barcelona a inceput meciul de la Sociedad la doua ore de cand Real pierduse punctele cu Valencia. Enrique a surprins cu primul 11 pe care l-a trimis in teren in fata echipei lui Moyes: Messi, Neymar, Pique si Alves au fost lasati pe banca.

Si Moyes a devenit 'Braveheart', cum scrie presa din Anglia, insa doar din intamplare. Cateva penalty-uri pe care Barcelona nu le-a primit si un meci in care britanicul a comandat aparare totala in fata unor catalani dezlantuiti. Chiar si dupa ce Messi si Neymar au intrat sa faca trio cu Suarez, nimic nu s-a mai schimbat: catalanii au fost invinsi cu 1-0, printr-un autogol inscris de Alba in minutul 2.

Pana la urma, Moyes era sa spuna ca "a fost cea mai fericita seara din cariera", dar s-a limitat la "cea mai fericita seara de cand sunt la Sociedad", ezitand putin sa fie mai categoric in timpul interviului de final.

Barcelona ramane la un punct in spatele lui Real, iar madrilenii au o restanta de jucat. De la "Ce rusine!" la "Enrique arunca punctele", variaza titlurile din presa spaniola.

Modifică setările cookies