Loic Remy Las Palmas Paco Jemez Spania

Un fost atacant de la Chelsea a fost DAT AFARA si a inceput scandalul: "Sa-si cumpere un dictionar daca nu ma intelege! E un mincinos!" Replica jucatorului

Atacantul va fi vandut in aceasta iarna.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Ianuarie 2018, 17:29
Data actualizarii: Vineri 19 Ianuarie 2018, 17:32

Atacantul celor de la Las Palmas, Loic Remy, a fost exclus din lotul echipei de noul antrenor, Paco Jemez. Remy acuza modul in care a fost tratat de catre Jemez, cel care a preluat-o pe Las Palmas pe 21 decembrie. Remy a fost cumparat vara trecuta de catre Chelsea la Las Palmas.

"Antrenorul m-a tratat dispretuitor, umilitor. Acum ar fi trebuit sa fiu la echipa, alaturi de colegi, sa joc, sa inscriu goluri, sa reusim sa iesim din situatia in care ne aflam. E adevarat, am intarziat un minut la cina si nu am nicio scuza, ca profesionist trebuia sa fiu acolo la timp, dar nici antrenorul nu are nicio scuza pentru modul in care s-a comportat cu mine de atunci" a spus Loic Remy dupa ce a fost exclus din lot.

In cadrul conferintei de presa de astazi de dinaintea partidei cu Valenciei de sambata, Paco Jemez i-a raspuns dur lui Loic Remy: "Am spus ca incercam sa-l vindem din motive sportive, insa motivele sunt mai degraba disciplinare. Remy a intarziat de 2 ori si nici macar nu a salutat. Vreau sa clarific situatia cu Remy, daca nu intelege ceea ce ii spun atunci sa cumpere un dictionar, am vorbit cu el in fata a 30 de oameni. Remy este un mincinos pentru ca nu spune adevarul. Pentru mine, cazul Remy este incheiat, nu vreau sa mai stiu nimic de el" a spus Jemez.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!