Probleme grave pentru Ronaldo: "Frauda e de 14,7 milioane, a actionat constient!" Reactia portughezului in dosarul care il poate baga dupa gratii

Fisc-ul spaniol il acuza pe Cristiano Ronaldo ca a fraudat statul cu 14,7 milioane de euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Iunie 2017, 13:19
Data actualizarii: Marti 13 Iunie 2017, 13:33

Publicatia El Pais scrie astazi ca Fisc-ul spaniol il acuza pe Cristiano Ronaldo ca a fraudat bugetul de stat cu 14,7 milioane de euro, prin nedeclararea unor castiguri obtinute pe teritoriul Spaniei.

Ronaldo este suspectat ca a actionat "constient si voluntar", folosindu-se de o societate special creata in 2010, cu scopul de a ascunde mai multe sume castigate de starul portughez din contracte de sponsorizare, in perioada 2011-2014.

Dosarul in care va fi judecat Ronaldo ii poate atrage probleme mari atacantului, mai ales ca exista precedentul Leo Messi. Argentinianul Barcelonei a fost condamnat la 21 de luni cu suspendare, pentru o frauda dovedita de aproximativ 5 milioane de euro.

In Spania, orice pedeapsa mai mare de 24 de luni se transforma in executare.

Cu toate astea, Cristiano Ronaldo spune ca este doar cu gandul la fotbal: "Sunt foarte, foarte linistit. Va spun din suflet, ma uit in camera si va spun ca sunt linistit. Ma doare insa ca unii vorbesc fara sa cunoasca adevarul." (Sport Catalunya)

Modifică setările cookies