Cristiano Ronaldo Jorge Mendes Spania

ULTIMA FRONTIERA! Cristiano Ronaldo si-a ales urmatoarea destinatie! Agentul sau a dezvaluit de unde se va retrage

Cristiano Ronaldo ar putea avea parte de o destinatie surpriza la finalul carierei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Ianuarie 2015, 11:26
Data actualizarii: Luni 05 Ianuarie 2015, 11:31

Agentul portughezului a anuntat ca Ronaldo isi poate incheia cariera in SUA, dupa ce ii va expira contractul cu Real Madrid.

Jorge Mendes exclude o intoarcere la Manchester United, dar si un transfer pe multi bani la PSG, insa admite ca plecarea peste Ocean este realizabila.

Ronaldo are 29 de ani si a semnat in 2013 un contract pe cinci ani cu Real Madrid. Din 2018, Ronaldo poate merge sa cucereasca SUA, la fel cum au facut-o Beckham sau Henry. La fel va proceda si Gerrard, care a batut palma cu LA Galaxy.

"Isi va incheia cariera la Real Madrid, iar apoi sunt sanse sa ajunga in SUA. Doar Dumnezeu stie ce se va intampla. E sigur insa ca nu va ajunge la PSG. E imposibil sa mearga acolo, chiar si pentru un om de la care orice este posibil", a declarat Jorge Mendes pentru Telefoot.

Influentul agent portughez considera ca Ronaldo merita din nou Balonul de Aur, la gala FIFA de la Zurich, pe 12 ianuarie.

"Cristiano e o masina, e cel mai bun jucator din istorie si nimeni nu se apropie de el, sau de ce poate el sa faca. Ce extrema mai stiti care sa fi marcat macar 10% din golurile marcate de el", a mai spus Mendes. 

Modifică setările cookies