Real Madrid Barcelona la liga Spania

Ultima etapa din Spania? Luni campionatul se poate incheia dupa o GREVA FARA PRECEDENT. Ultimele 90 de minute in care Real o mai poate depasi pe Barcelona

Va fi un weekend incendiar in Spania. Ar putea fi ultimele 90 de minute in care titlul din La Liga se va decide.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Mai 2015, 10:03
Data actualizarii: Vineri 08 Mai 2015, 10:12

Greva fotbalistilor din Spania care cer ca banii din drepturile de televizare sa fie impartiti intr-un mod mai democratic, in care toate cluburile sa aiba de castigat, nu numai cei doi granzi - Real si Barcelona - ar putea bloca definitiv aceasta editie de campionat.

Marca din Spania scrie astazi ca luni campionatul s-ar putea incheia prematur. Si asta dupa ce legea muncii din Spania prevede ca zilele de greva nu se pot recupera. Astfel daca planul sindicatului fotbalistilor din Spania va fi dus la bun sfarsit etapa 36 care se va disputa in acest sfarsit de saptamana ar putea fi si ultima.

In acest moment, Barcelona conduce in clasamentul din La Liga cu 87 de puncte, urmata de Real Madrid la doua puncte. Barcelona joaca sambata de la 19:00 cu Real Sociedad, in timp ce Real Madrid joaca tot sambata de la 21:00 cu Valencia. Aceste doua meciuri ar putea stabili clasamentul final din Spania in 2015.

Modifică setările cookies