TRANSFORMAREA socanta a lui Abidal: "Operatiile m-au slabit 19 kg. Nu mai suportam durerea" FOTO

Autor: Sport.ro
Luni 15 Aprilie 2013, 18:11

	TRANSFORMAREA socanta a lui Abidal: "Operatiile m-au slabit 19 kg. Nu mai suportam durerea" FOTO

Abidal a trecut prin momente cumplite de cand a efectuat transplantul de ficat. A pierdut 19 kg si povesteste momentele in care nu mai putea suporta durerea.

"Am suferit mult. Vorbim de un transplant, dar de fapt am fost supus la patru sau cinci operatii intr-un timp foarte scurt. Am slabit 19 kilograme. Niciun moment nu m-am gandit la moarte, pentru ca stiu ca Dumnezeu decide. Imi aduc aminte ca intr-o duminica nu mai puteam suporta durerea. I-am intrebat pe medici daca se poate sa-mi fie indusa coma. Dupa a patra operatie acesti medici mi-au spus ca a existat o mare cantitate de lichid in abdomen si se intrebau cum am putut suporta durerea", a spus Abidal.

Eric Abidal, in varsta de 33 de ani, a revenit pe teren intr-un meci oficial, la 6 aprilie, in partida cu Real Mallorca, scor 5-0, la 406 zile de cand a evoluat ultima data intr-un astfel de joc. Ultima sa partida cu FC Barcelona data din 26 februarie 2012, un meci cu Atletico Madrid, iar cateva zile mai tarziu, in 29 februarie, el jucase intr-un amical Franta - Germania.

Operat initial la 10 aprilie 2011 pentru inlaturarea unei tumori la ficat, Abidal a fost supus in aprilie 2012 unui transplant de ficat. La sfarsitul lunii decembrie, jucatorul a revenit la antrenamente. El a mai petrecut apoi cateva zile in spital pentru noi investigatii, iar la inceputul lunii februarie a inceput din nou sa se antreneze. La 21 februarie, medicii echipei catalane l-au declarat apt de joc.

Francezul a jucat, la 19 martie, intr-un meci amical pentru echipa a doua a FC Barcelona, care a intalnit gruparea franceza Istres.

Sursa: Mediafax

Joe Biden vrea să înăsprească restricțiile de călătorie în SUA. Cum vor fi afectați românii
BRAT

Modifică setările cookies