OFICIAL! Neymar este cel mai SCUMP jucator din istorie! PSG a anuntat oficial transferul de 222 de milioane de euro!

OFICIAL! Neymar este cel mai SCUMP jucator din istorie! PSG a anuntat oficial transferul de 222 de milioane de euro!

Avocatii clubului PSG s-au prezentat azi la sediul ligii din Spania cu un cec in valoare de 222 de milioane de euro!

UPDATE! OFICIAL! Neymar este cel mai scump jucator din istorie! PSG a anuntat oficial transferul de 222 de milioane de euro!

Neymar a semnat un contract pe 5 ani si va deveni cel mai bine platit jucator din lume, cu un salariu de 30 de milioane de euro pe an plus alte bonusuri prin care ajunge la peste 200 de milioane de euro venituri in Franta.

 Neymar a platit clauza de reziliere! Avocatii clubului PSG au ajuns in aceasta seara la Barcelona si au achitat cele 222 de milioane de euro direct la club! Neymar este liber sa semneze cu francezii acum!

Potrivit Mundo Deportivo, cec-ul de 222 de milioane de euro a ajuns in mainile directorului general, Oscar Grau. Neymar a asteptat momentul in casa din Barcelona, iar acum se va imbarca intr-un avion privat catre Paris. Maine va efectua vizita medicala si va fi prezentat oficial.

Barcelona a confirmat informatia pe site-ul oficial, cu mentiunea ca toate actele acestui transfer vor fi trimise la UEFA pentru a evita orice fel de neregula la acest transfer. Avocatii au platit clauza de reziliere in numele lui Neymar si nu a clubului PSG, iar brazilianul va semna cu francezii din postura de jucator liber.

 


La Liga a blocat mutarea lui Neymar la PSG, insa nu poate opri transferul, anunta cotidianul Sport din Catalunia. Organizatoarea competitiei din Spania are mai multe motive pentru care nu a trimis mai departe catre Barcelona banii si nu a inregistrat transferul.

Spaniolii vor sa fie siguri ca transferul nu va incalca fair-play-ul financiar, iar cluburile din Spania sunt protejate. Apoi, La Liga a mai motivat ca provenienta banilor nu este clara. Mai mult, La Liga sustine ca o clauza de reziliere este valabila doar pentru cluburile din Spania, nu si pentru cele din alte tari, desi a mai acceptat clauze de reziliere de la cluburi straine in trecut. Dar La Liga nu poate refuza banii, daca Neymar insusi merge si achita clauza de reziliere.

Deciziile La Liga pot intarzia transferul lui Neymar, insa nu il pot impiedica. Jucatorul a anuntat deja ca vrea sa plece si a plecat la Porto pentru a efectua vizita medicala.

Vedetele Barcei sunt resemnate ca vor ramane fara Neymar. Dupa Messi, si Suarez si-a luat adio de la colegul sau de atac. "Sa nu te schimbi!", i-a urat Suarez.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ultimele clipe din viața pilotului Adrian Cernea, luat de șuvoaie. Cum a reușit să se salveze copilotul Alex Tache
BRAT
Modifică setările cookies