Transfer urias pentru "specialistul Europa League". Unai Emery a plecat de la Sevilla si e aproape de a semna cu o superforta din Europa. Cine ii va lua locul

Transfer urias pentru "specialistul Europa League". Unai Emery a plecat de la Sevilla si e aproape de a semna cu o superforta din Europa. Cine ii va lua locul

ROMANIA - ELVETIA, miercuri, de la 19:00, la ProTV

Specialistul Europa League, antrenorul care a condus-o pe Sevilla catre o performanta unica in istoria celei de-a doua competitii europene ca valoare, e in drumul spre PSG. 

Unai Emery, tehnicianul in varsta de 44 de ani care le-a mai pregatit pe Almeria, Valencia si Spartak Moscova, a parasit-o pe FC Sevilla dupa 3 ani si tot atatea trofee Europa League castigate, anunta clubul andaluz.

Emery a batut palma cu sefii Sevillei pentru incheierea colaborarii, iar presa spaniola anunta deja ca acestia din urma au luat deja legatura cu argentinianul Jorge Sampaoli, fostul selectioner al statului Chile.

"Sevilla FC a primit o instiintare oficial din partea avocatilor lui Unai Emery ca acesta doreste sa incheie contractul cu clubul", au notat oficialii Sevillei intr-un comunicat.

Le Parisien noteaza ca Unei Emery, despre care s-a mai scris ca se afla pe lista celor de la Paris Saint Germain, e in discutii avansate cu sefii clubului din capitala Frantei.

De cealalta parte, Jorge Sampaoli nu a antrenat pana acum niciodata in Europa. In varsta de 56 de ani, acesta a trecut, printre altele, pe la Coronel Bolognesi, Sporting Cristal, O'Higgins, Emelec si Universidad de Chile.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies