Torje, vedeta pentru o zi in Barcelona! Romanul a fost prezentat oficial la Espanyol: "Vreau sa demonstrez tuturor ca sunt bun!" Prima declaratie:

Autor: Sport.ro
Joi 12 Septembrie 2013, 19:52

	Torje, vedeta pentru o zi in Barcelona! Romanul a fost prezentat oficial la Espanyol: "Vreau sa demonstrez tuturor ca sunt bun!" Prima declaratie:

High, Olanda! Intra AICI si lasa-le mesaj olandezilor sa se auda pana in Amsterdam! Apari pe site si la TV!

Gabriel Torjea fost prezentat oficial la Espanyol Barcelona si a declarat ca spera sa joace cat mai repede.

"Procesul de adaptare este o scuza pentru multi fotbalisti. Daca esti un bun jucator trebuie sa te adaptezi rapid si sa demonstrezi asta tuturor fanilor. Noi trebuie sa demonstram ca vrem sa castigam toate meciurile si pentru acest lucru trebuie sa jucam cu sufletul",
a declarat Torje.

El a mentionat ca toti jucatorii au nevoie de incredere si a mentionat ca spera sa aiba evolutii foarte bune, ca in perioada in care juca la Dinamo.

"Sunt disponibil si sper sa joc cat mai repede. Am vazut Espanyol si cred ca putea sa aiba si mai multe puncte. Cred ca avem o echipa buna", a mai spus Torje, care a precizat ca inca nu a vorbit cu antrenorul Javier Aguirre.

Gabriel Torje a fost imprumutat de Udinese pentru un sezon la Espanyol Barcelona, in 2 septembrie.

Sursa: Mediafax

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT