Spania

"Te întorci la Barcelona?" Răspunsul lui Pep Guardiola

Pep Guardiola a trăit o perioadă glorioasă la FC Barcelona, însă din 2016 este antrenor la Manchester City, iar recent și-a prelungit contractul.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 08:44
Data actualizarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 08:44

Guardiola a primit premiul de cel mai bun antrenor al sezonului din partea Federației Catalane de Fotbal, iar antrenorul a fost întrebat și despre FC Barcelona, echipa la care a jucat și la care a antrenat.

"Te întorci la Barcelona?" Răspunsul lui Pep Guardiola

Deși și-a prelungit recent contractul cu Manchester City, până în 2025, Pep Guardiola nu exclude o revenire la Barcelona, la un moment dat, însă spune că nu vrea "să forțeze nimic".

"Nimic nu se compară cu Barcelona! Dacă va fi nevoie să revin, o voi face, însă am plecat, iar echipa continuă să câștige. Dacă va trebui să ne întâlnim din nou, o voi face, însă nu vreau să forțez nimic.

Cred că Barcelona se descurcă foarte bine, în ciuda dezamăgirii din Champions League. Dar dacă luăm meci cu meci, la Munchen meritau să câștige, apoi a fost acel penalty din meciul cu Inter. Mă doare că nu au reușit și ei să se califice, însă, în același timp, sunt norocos că nu voi da de ei", a spus Pep Guardiola, citat de Marca.

După plecarea de la Barcelona, în 2012, Pep Guardiola a pregătit-o pe Bayern Munchen timp de trei sezoane, iar din 2016 este antrenorul lui Manchester City.

Alături de Barcelona, Gurdiola a câștigat o mulțime de trofee, printre care două Ligi ale Campionilor, trei titluri în La Liga sau două Supercupe ale Europei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!