"Sunt un ciudat, stiu. Nu as vrea niciodata sa fiu in pielea lui Messi!" Asa arata lumea nestiuta din capul lui Mascherano

"Sunt un ciudat, stiu. Nu as vrea niciodata sa fiu in pielea lui Messi!" Asa arata lumea nestiuta din capul lui Mascherano

Intr-un interviu pentru El Mundo Deportivo, Mascherano vorbeste despre Messi, despre fotbal, despre superstitii si despre "casatoria" sa cu Barcelona.

"Nu sunt o persoana superstitioasa, eu cred in munca. A fost teribila imaginea cu pisica. Am si eu o poveste cu o pisica neagra. Mi-a taiat calea una in 2013, la Paris, in ziua in care m-am accidentat la genunchi.", asa isi incepe Mascherano marturia in El Mundo Deportivo.

Adus ca mijlocas de la Liverpool, argentinianul s-a trezit ca trebuie sa evolueze ca fundas central in ultimii ani. A inteles cu timpul ca filosofia clubului depaseste ratiunea tactica.

"Noi asa jucam la Barcelona. Atacam si ne aparam ordonat. Caracteristicile jucatorilor de aici sunt mai mult ofensive decat devensive si de aceea e mai usor sa recuperam prin presiune pe adversar. Cand trebuie sa te aperi departe de poarta, atunci fundasii au nevoie de calitati mai degraba de mijlocasi. Puyol a fost mereu un exemplu de profesionalism."

Mascherano compara relatia sa cu Barcelona cu o casatorie. Luis Enrique a fost omul care l-a convins sa ramana in aceasta vara, cand si-a anuntat intentia de a pleca:

"Relatia cu un club e ca o casatorie. Cele doua parti se inteleg, iar cand sunt probleme incep sa discute sa le rezolve. Eu ma consider un supravietuitor. Consider ca, prin sinceritate si munca ajungi sa castigi. Inainte de Mondial am avut o discutie cu Luis Enrique si m-a convins sa raman."

"Sunt un ciudat, stiu, este neobinsuit pentru cineva sa apara in fata camerei si sa spuna ca a gresit. Dar asta nu mi se pare un lucru rau. Trebuie mereu sa fii mai bun. Cand gresesc, mereu ma gandesc sa nu mai repet."

In timp ce mii de fotbalisti din toata lumea viseaza ca macar pentru o zi sa fie Leo Messi, pentru Mascherano asta este ultimul lucru. Stie prin ce trece Messi in fiecare secunda cand joaca pentru Barcelona si Argentina:

"Nu as vrea niciodata sa fiu in pielea lui Messi. El trebuie sa suporte o presiune extrema. Eu m-am asumat rolul, un rol care uneori ma depaseste. In afara terenului, Messi este un baiat introvertit. Poti sa vorbesti cu el despre fotbal si despre viata. E un baiat cu picioarele pe pamant. Pe noi ne surprinde cu naturaletea sa."

VIDEO PROTVPLUS.RO

Barna, după demiterea lui Voiculescu: ”Premierul Florin Cîțu nu mai are susținerea USR-PLUS”
BRAT
Modifică setările cookies