Spaniolii, revoltați de gestul lui Gareth Bale la sărbătoarea lui Real Madrid: "Urât! Un dispreț absolut!"

Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Aprilie 2022, 19:49
Data actualizarii: Sambata 30 Aprilie 2022, 19:49

Real Madrid a câștigat titlul cu numărul 35 în Spania, după ce a învins Espanyol, scor 4-0.

Echipa condusă de Carlo Ancelotti a ajuns la 81 de puncte cu patru etape înainte de final, cu 17 peste Sevilla și 18 peste FC Barcelona, care are un meci mai puțin.

Gareth Bale, absent de la sărbătoarea lui Real Madrid

Jucătorii lui Real Madrid au declanșat sărbătoarea pe teren, iar Marcelo și Karim Benzema au ridicat trofeul înmânat de Luis Rubiales, președintele Federației Spaniole de Fotbal.

În schimb, Gareth Bale a lipsit de la petrecerea madrilenilor. Galezul, care a jucat extrem de puțin în acest sezon, doar șapte meciuri, a acuzat o accidentare chiar înainte de meci și nu a făcut parte din lot. Fotbalistul pentru care spaniolii au plătit 101 milioaen de euro nu a venit nici măcar în tribune pentru a-și încuraja colegii.

Decizia lui Bale vine după ce fanii lui Real Madrid l-au huiduit la ultimul și singurul meci jucat pe Santiago Bernabeu în acest sezon. Galezul nu a avut o relație bună cu suporterii în ultimii ani, dar nici cu antrenorul Carlo Ancelotti, care a mizat foarte rar pe serviciile sale.

"Toți jucătorii se pozează cu trofeul, mai puțin Bale. Nici urmă de Bale în stadion. Un gest urât într-o zi de sărbătoare pentru întreg lotul și pentru fani

Bale s-a pregătit normal înainte de meci, însă după un antrenament a spus că îl doare spatele, o accidentare care nu a putut fi stabilită de staff-ul medical. Cei din club nu-i mai acordă importanță și îl tratează cu indiferență pe jucătorul care este gata să părăsească echipa pe ușa din spate", a scris Marca.

"Gareth Bale nu și-a făcut apariția la sărbătoare alături de colegii săi. Restul lotului și al staff-ului tehnic, inclusiv jucătorii accidentați, sunt pe teren", a fost reacția As.

"Mă doare foarte tare când văd ce se întâmplă cu Bale. Este un dispreț absolut. Ești la Real Madrid! Să spui astăzi că te doare spatele...", a spus și Poli Rincon, fostul jucător al lui Real Madrid și al lui Betis.

Gareth Bale își încheie contractul cu Real Madrid la finalul acestui sezon, când va părăsi definitiv Santiago Bernabeu, după nouă ani.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!