Spania

Sergio Ramos, anunț neașteptat despre cariera sa: "Alții sunt cei care decid asta"

La sfârșitul lunii februarie, Sergio Ramos a anunțat că se retrage de la echipa națională a Spaniei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Octombrie 2023, 14:03
Data actualizarii: Miercuri 25 Octombrie 2023, 19:37

Spaniolul a postat un mesaj pe rețelele social media în care a precizat că "a venit timpul" să se retragă de la prima reprezentativă, dar l-a și învinovățit pe Luis de la Fuente, actualul selecționer al Spaniei, pentru decizia sa. 

"Cu mare regret anunț că este finalul unei călătorii. Speram să fie mai lungă, dar se termină pe cele mai înalte culmi ale succeselor pe care le-am trăit aici", a scris fundașul, la momentul respectiv. 

Sergio Ramos ia în calcul revenirea la națională

După 243 de zile de la anunțul retragerii, fostul căpitan al Spaniei a vorbit despre o posibilă revenire, dacă forma sportivă îi va permite acest lucru.

"Toată lumea știe cât de încântat aș fi să revin la echipa națională, dar nu depinde de mine. Ceea ce depinde de mine este să dau tot ce e mai bun și să arăt cea mai bună versiune a mea. Alții sunt cei care decid asta, dar continui cu speranță. Voi da totul pentru echipa mea, Sevilla. Puțin câte puțion acumulez minute și mă simt din ce în ce mai bine", a declarat Sergio Ramos, citat de Marca.

Carlo Ancelotti, cuvinte la superlativ despre Sergio Ramos

Antrenorul galacticilor a dezvăluit că revederea cu fostul căpitan al echipei va fi una emoționantă și a vorbit despre impactul pozitiv pe care l-a avut asupra carierei sale, făcând referire la golul marcat în finala Champions League, din 2014. 

"Am o afecțiune deosebită pentru Sergio și dacă sunt astăzi aici... este datorită lui. Da, dacă nu marca golul în finala Champions League (n.r. din 2014), probabil că nu aș fi aici. Toată lumea îl place foarte mult și va face un joc bun. Dacă va înscrie un gol, ceea ce sper că nu se va întâmpla, el poate face ce vrea", a spus Carlo Ancelotti, citat de Marca.

La FC Sevilla, Sergio Ramos a jucat doar un sezon pentru prima echipă, în 2004/2005. Ulterior a fost vândut la Real Madrid pentru 27 de milioane de euro și a devenit o legendă pe Santiago Bernabeu, cu 671 de meciuri, 101 goluri și 19 trofee, inclusiv 4 Champions League.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!