Spania

SEMNUL ca Real isi aduce un alt jucator de nationala! Un STAR de la United il ignora pe Van Gaal de luni de zile! Real il vrea:

Real Madrid cauta un inlocuitor pentru Iker Casillas, iar la vara il poate aduce fara prea mari emotii.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Februarie 2015, 18:19
Data actualizarii: Miercuri 25 Februarie 2015, 18:36

David De Gea este jucatorul pe care madrilenii il vor neaparat la vara. Tensiunile dintre portar si managerul de la United, Van Gaal, au atins punctul maxim.

AS dezvaluie astazi ca olandezul si De Gea nu si-au mai spus o vorba de luni de zile, iar planul pe termen lung nu-l va mai include pe spaniol in poarta clubului din Manchester.

16 luni mai are contractul actual al lui De Gea, iar conducerea a incercat de mai mult ori sa-l prelungeasca, insa negocierile au fost amanate, din cauza refuzului portarului.

El cere o clauza de reziliere de doar 30 de mil. de euro, pentru noua intelegere, in timp ce madrilenii vor sa puna o suma de doua ori mai mare.

10 milioane de euro pe an este salariul propus de Manchester United, bani pe care jucatorul i-ar accepta, insa nu si clauza stabilita de club. Asa ca pana in prezent nu a semnat, iar despartirea de club poate avea loc la vara, daca Real insista sa-l inlocuiasca pe Casillas, pana la urma, si va plati suma corecta pentru De Gea.

De Gea are 24 de ani, este om de nationala si este cotat la 25 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.

Modifică setările cookies