Spania

Se suspenda campionatul! La Liga, oprita incepand cu data de 16 mai: lupta dintre Real si Barca ramane in aer! 

Federatia Spaniola de Fotbal a decis suspendarea pe o perioada nedeterminata a tuturor competitiilor interne. Masura vine ca un protest la adresa ultimei decizii luate de Guvernul Spaniol.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Mai 2015, 12:23
Data actualizarii: Joi 07 Mai 2015, 12:37

Federatia Spaniola de Fotbal a decis suspendarea pe o perioada nedeterminata a tuturor competitiilor interne, in urma unei decizii a Guvernului privind drepturile de televizare.

Competitiile din Spania, inclusiv La Liga, vor fi intrerupte din 16 mai, Federatia Spaniola fiind nemultumita de faptul ca va primi doar 4,55% din totalul drepturilor TV.

Reprezentantii Federatiei au spus insa ca sunt deschisi la dialog, astfel ca decizia poate fi intoarsa. Daca RFEF si Guvernul Spaniol nu vor ajunge la un consens, ultimele doua etape din La Liga, dar si finala Cupei Spaniei vor fi afectate.

Primera Division este singura competitie din cele cinci ligi importante ale Europei (Premier League, Primera, Serie A, Bundesliga si Ligue 1) in care cluburile au avut voie pana acum sa isi negocieze individual drepturile TV.

Modifică setările cookies