Leo Messi Barcelona Joan Laporta Spania

Se pregătește revenirea lui Messi la Barcelona? Laporta, răspuns enigmatic: ”Copiii îmi cer tot timpul să-l readuc. Asta le spun”

Leo Messi (35 de ani) va intra în ultimele luni de contract cu PSG și se vorbește tot mai mult despre o posibilă revenire a sud-americanului la Barcelona.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Noiembrie 2022, 13:52
Data actualizarii: Marti 15 Noiembrie 2022, 14:01

Întrebat recent despre posibilitatea ca Messi să revină pe Camp Nou, la doi ani distanță de la plecarea sa la PSG, Joan Laporta, președintele Barcelonei, a oferit un răspuns enigmatic.

„Leo Messi? Copiii îmi cer mereu să-l readuc pe Messi aici. Răspunsul meu este 'vom vedea'. Messi e jucătorul lui Paris Saint-Germain, nu vreau să intru în controverse”, a spus Laporta, pentru RAC1.

Ce spunea Laporta, după meciul cu Inter

Joan Laporta anunța după meciul cu Inter din Champions League că are un plan în legătură cu Leo Messi, dând de-a lungul timpului de înțeles, prin declarațiile sale, că ar vrea să îl readucă la clubul sufletului său. 

„Sigur că vom face ceva pentru a-l recunoaște pe cel care a fost cel mai bun jucător din istoria Barcei. Etapa lui Leo nu s-a încheiat așa cum ne dorea cu toții. Avem o datorie morală față de el și ne-ar plăcea ca finalul carierei sale să se petreacă în tricoul Barcelonei”, spunea președintele Barcelonei recent. 

Cariera lui Lionel Messi

Lionel Messi a câștigat șapte Baloane de Aur (2009, 2010, 2011, 2012, 2015, 2019 și 2021).

La FC Barcelona, argentinianul și-a trecut în CV patru Champions League, 10 titluri în Spania, 8 Supercupe ale Spaniei, șapte cupe, trei Supercupe UEFA și trei Mondiale ale Cluburilor.

A înscris 672 de goluri și a pasat decisiv în 303 situații, în 778 de apariții pentru trupa catalană.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies