Pulhac, titular cu Real Madrid! Vezi care este motivul pentru care ar putea debuta in Primera!

Autor: Sport.ro
Vineri 29 Octombrie 2010, 18:50

	Pulhac, titular cu Real Madrid! Vezi care este motivul pentru care ar putea debuta in Primera!

Jucatorii lui Hercules au refuzat sa se antreneze inainte de Real Madrid! Vezi de ce:

Crist Pulhac a fost titular in meciul de Cupa si ar putea juca impotriva lui Real Madrid in campionat.

Sansele lui Pulhac de a juca sunt foarte mari, avand in vedere ca principalul contracandidat pe acest post, olandezul Royston Drenthe, nu poate juca impotriva fostei sale echipe decat in schimbul a 2 milioane de euro, atat cat valoreaza clauza impusa de madrileni in momentul imprumutarii jucatorului.

"Daca este posibil sunt dispus sa platesc din banii mei clauza de 2 milioane numai sa pot juca impotriva lui Real”, spune olandezul.

 

 

 

 

 

 

Iata ca se intampla si la case mai mari! Cu mai putin de 24 de ore inaintea meciului cu Real Madrid, jucatorii lui Hercules au plecat acasa de la antrenament pentru ca nu au avut apa si lumina.

Fotbalistii lui Esteban Vigo au refuzat sa se mai antreneze inaintea meciului cu Real din cauza conditiilor precare de la baza de antrenament.

Click AICI pentru VIDEO

Jucatorii au vrut sa se antreneze la stadionul Rico Perez, acolo unde maine seara vor da piept cu Ronaldo si Ozil... dar, surpriza. Nu exista apa curenta ca sa faca dus. 

Enervati la culme, jucatorii au plecat la baza de la Fontcalent, unde situatia era si mai rea. Nu exista nici lumina, nici apa. Asa ca, fotbalistii s-au urcat in masini si au plecat acasa.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Vacanțele ar putea fi garantate de stat. Cum îți poți primi înapoi banii plătiți
BRAT