Victor Valdes Barcelona Spania

Scrisoare EMOTIONANTA a lui Victor Valdes! "Sper sa nu uitati de mine niciodata!" Care este cel mai mare regret al portarului

Valdes se va desparti de Barcelona in aceasta vara.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Mai 2014, 13:52
Data actualizarii: Miercuri 14 Mai 2014, 14:14
Victor Valdes si-a luat ramas bun de la fanii Barcelonei, printr-o scrisoare extrem de emotionanta.

Portarul a inceput prin a-si cere scuze ca nu isi poate lua la revedere de pe teren, din cauza accidentarii. El le-a multumit tuturor antrenorilor si preparatorilor sai pentru ca l-au ajutat sa se dezvolte atat de bine. Apoi, el le-a multumit, pe rand, tuturor managerilor sai.

"Iti multumesc Louis Van Gaal

Pentru ca a ai avut curajul sa pariezie pe un talent pe care doar tu l-ai vazut. Tu ai inceput sa construiesti echipa legendara a Barcelonei, din care am avur privilegiu sa fac parte.

Iti multumesc Frank Rijkaard

Pentru ca mi-ai dat increderea necesara si pentru ca mi-a dat ocazia sa ating gloria, prin Cupa Campionilor castigata la Paris. Oriunde te-ai afla, eu voi fi mereu cu gandul la tine.

Iti multumesc Pep,
Pentru ca ai mi-a aratat un stil de joc complet necunoscut pentru mine si impreuna au castiga atatea trofee.

Iti multimesc Tito,

Oriunde te-ai afla acum. Ne-ai invatat nu numai sa ramanem o echipa mereu invingatoare, dar mai ales sa avem puterea sa ne luptam si in viata.

Nu in ultimul rand, vreau sa le multumesc oamenilor care m-au sutinut in tot acest timp, colegilor care au purtat aceleasi tricouri ca mine si sa le transmit ca mereu am fost foarte mandru ca am putut sa sarbatoresc alaturi de ei.

Va multumesc de mii de ori si va rog sa nu uitati de mine niciodata."

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies