Jorge Mendes Chelsea Cristiano Ronaldo Real Madrid Spania

Scenariu SF pentru Cristiano Ronaldo: inca un club IMENS il vrea anul urmator! Cine se bate cu United pentru semnatura lui CR7:

Cristiano Ronaldo poate fi transferat la anul. Agentul sau este suparat pe scandalul cu Di Maria, are oferte pentru Ronaldo si vrea sa-l determine sa plece de la Madrid ca sa se razbune.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Septembrie 2014, 14:51
Data actualizarii: Vineri 12 Septembrie 2014, 15:04

Primul club interesat de Ronaldo este echipa care l-a facut un star - Manchester United. Ferguson l-a luat cand era doar un pusti de mare viitor, transferat din Portugalia, apoi l-a dat la Real Madrid, dupa cativa ani, pentru 94 de milioane de euro. Pana la transferul lui Gareth Bale, tot la Real, Ronaldo era cel mai scump jucator transferat vreodata.

SCENARIU

Cum Jorge Mendes este suparat pe cei de la Real si a avut deja mai multe discutii in contradictoriu cu Florentino Perez, acum vrea razbunare.

Cheia afacerii e chiar impresarul, care vede in plecarea lui Ronaldo de la Real mijlocul perfect pentru a se razbuna pe Florentino Perez. "Daca l-as aduce pe Falcao, ar trebui sa-l pun pe Mendes presedinte" - a fost declaratia lui Perez care l-a infuriat pe agentul portughez.

Agentul si jucatorul au o relatie speciala, astfel ca mutarea lui la Manchester ar urma sa fie parafata in 2015, pentru 70 de milioane de euro.

VARIANTA 2

Pe fir a intrat si Chelsea, noteaza astazi Sport.es. Mourinho vrea sa dea 75 de milioane de euro pentru un diamant de care s-a despartit cand a plecat din Spania. Abramovich stie ca ar fi transferul secolului la Londra, un jucator care il impresioneaza, un atlet desavarsit, cu mare experienta in Premier League. Salariul sau si suma de transfer ce ar trebui platita celor de la Real nu ar constitui o problema pentru nivelul financiar la care se afla Chelsea.

Cea mai mare problema in cazul mutarii lui Cristiano la Chelsea este orgoliul. Atat Mourinho, cat si Ronaldo sunt de neclintit, sunt doua persoane foarte orgolioase, motiv pentru care Mendes - prieten cu amandoi, partener cu ambii - trebuie sa 'ii impace'.

Ultima data cand l-a scos din sarite pe Ronaldo, Mourinho a spus ca adevaratul 'Ronaldo' este brazilianul, nu Cristiano, cu referire la parcursul celor doi cat au fost sub contract cu Real Madrid. Ulterior si-a cerut scuze, insa relatia celor doi portughezi a ramas tensionata.

Modifică setările cookies