Spania

SCANDAL URIAS! Un arbitru anunta ca a fost pus sa O AJUTE pe Real in urmatorul El Clasico! Procurorii au intervenit de urgenta

Fotbalul din Spania se afla in pragul unui cutremur urias.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Octombrie 2015, 12:19
Data actualizarii: Vineri 23 Octombrie 2015, 12:21

Oficialii sportului spaniol au cerut federatiei de fotbal (RFEF) sa dezvaluie toate informatiile despre acuzatiile lansate de un arbitru asistent, caruia i s-a cerut sa favorizeze Real Madrid in derby-ul cu Barcelona, El Clasico, programat in luna noiembrie.

Un arbitru asistent a completat o plangere anonima prin intermediul unui avocat catre un procuror anticoruptie in care sustine ca a primit indicatii din partea Comisiei de arbitri din cadrul RFEF sa favorizeze Real Madrid in derby-ul ce va avea loc pe 21 noiembrie pe Santiago Bernabeu.

O copie a anonimei a ajuns si in presa spaniola, determinandu-l pe Miguel Cardinal, presedintele Consiliului sportului spaniol, sa ceara RFEF sa faca public ceea ce stie in acest caz.

"Cred ca sunt niste acuzatii extrem de serioase. Ceea ce trebuie facut, in cazul unor acuzatii de acest gen, este sa se lamureasca situatia cat mai rapid, daca este adevarata, si sa se ia masuri relevante. As vrea ca federatia sa aiba o reactie imediata la aceste acuzatii", a declarat Cardenal.

Victoriano Sanchez Arminio, presedintele Comisiei de arbitri, a declarat insa pentru AS ca acuzatiile nu au sens atat timp cat timp inca nu s-au facut delegarile pentru acea etapa in care are loc El Clasico.

Sursa: Agerpres.

Modifică setările cookies