Alfredo di Stefano Spania

Sanse MICI pentru legenda lui Real Madrid! Medicii au anuntat verdictul dupa stopul cardiac: "Starea lui grava, dar stabila"

Starea de sanatate a lui Alfredo Di Stefano, aflat in coma dupa ce a suferit un stop cardiac, este "grava dar stabila", a anuntat, duminica, spitalul Gregorio Maranon din capitala Spaniei.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 07 Iulie 2014, 07:30
Data actualizarii: Luni 07 Iulie 2014, 07:30

Fostul jucator argentiniano-spaniol, care a implinit vineri 88 de ani, a fost internat sambata in sectia de cardiologie a spitalului Gregorio Maranon din Madrid, dupa ce a fost victima unui stop cardiac.

Di Stefano lua masa alaturi de familie intr-un local din apropierea arenei Santago Bernabeu, moment in care s-a simtit rau, fiind asezat in scaun rulant, a anuntat El Pais, precizând ca, la sosirea ambulantei, fostul jucator era deja in stop cardiac.

"Medicii i-au facut masaj cardiac, iar dupa 18 minute inima a inceput sa bata din nou, el fiind transportat in stare grava la spitalul Gregorio Maranon", au anuntat surse medicale.

El Pais subliniaza ca Di Stefano ar fi fost spitalizat de sapte ori pentru crize similare, insa niciuna nu a fost atat de grava.

Di Stefano a suferit in 2005 un infarct de miocard, fiind supus apoi unei interventii de by-pass coronarian.

Nascut la 4 iulie 1926 la Buenos Aires, Alfredo Di Stefano si-a inceput cariera la echipa River Plate, iar apoi a facut parte din "echipa de aur" a clubului Real Madrid, in perioada 1953-1963, cand spaniolii au cucerit de cinci ori Cupa Campionilor Europeni. Castigator al Balonului de Aur in 1957 si 1959, Di Stefano a cucerit de opt ori campionatul Spaniei si a fost de cinci ori cel mai bun marcator din Primera Division.

MEDIAFAX

Modifică setările cookies