Ronaldo si-ar fi abandonat masina de 300.000 de euro in trafic! Update: El Pais dezminte informatia

Autor: Sport.ro
Miercuri 25 Ianuarie 2017, 13:59

	Ronaldo si-ar fi abandonat masina de 300.000 de euro in trafic! Update: El Pais dezminte informatia

Update: Atat El Pais, cat si Lamborghini Madrid dezmint ca starul lui Real Madrid ar fi fost cel aflat in masina. Aceasta este una foarte asemanatoare cu a lui Cristiano Ronaldo si apartine unui antreprenor din Madrid.

 

Ronaldo si-a luat iubita si a vrut sa mearga in Puerto de Navacerrada, duminica, insa excursia a fost intrerupta de un eveniment nefericit.

Marca scrie ca starul Realului s-a oprit pe drum spre statiunea montana si a chemat ambulanta, din cauza unor dureri insuportabile la incheietura mainii drepte, zona protejata si de un bandaj la meciul cu Malaga.

Ambulanta a venit si l-a dus pe Ronaldo la o clinica, iar masina a ramas abandonata pentru cateva ore in apropierea unui sens giratoriu din Navacerrada, fiind un motiv perfect de poze pentru retelele de socializare pentru turistii din zona.

Dupa victoria 2-1 cu Malaga, Real Madrid isi mentine pozitia de lider, cu un avans de un punct peste Sevilla si doua peste Barcelona, dar si cu un meci mai putin disputat.

Lamborghini-ul Aventador al lui Cristiano Ronaldo atinge 100 km/h in 2,9 secunde si are un pret de pornire de peste 300.000 de euro.

Rezultate repartizare licee 2020, pe edu.ro. Cum afli la ce liceu ai fost repartizat
BRAT