Ronaldo s-a inteles cu Real Madrid pentru un salariu de 12 milioane de euro!

Autor: Sport.ro
Marti 13 Ianuarie 2009, 14:35
Ronaldo s-a inteles cu Real Madrid pentru un salariu de 12 milioane de euro!

Presa din Spania a dezvaluit ce l-a convins pe Ronaldo sa incheie celebrul acord verbal dintre jucatorul portughez si Real Madrid: presedintele Calderon i-a promis lui Ronaldo un salariu de 12 milioane de euro, care l-ar face cel mai bine platit jucator din Europa.

Inainte de festivitatea de la Fifa World Player, Ronaldo a desmintit public ca nu ar fi incheiat niciun acord cu fostul presedinte a lui Real Madrid, Florentino Perez pentru transferul sau in vara pe Bernabeu. Ronaldo spunea adevarul pentru ca, conform cotidianului spaniol As,  mijlocasul portughezul nu ar fi incheiat un acord verbal cu Perez, ci cu actualul presedinte al Realului, Ramon Calderon.

Ramon Calderon i-ar fi promis lui Ronaldo un salariu de 12 milioane, cu un milion mai mult decat castiga cel mai bine platit fotbalist al momentului in Europa, Zlatan Ibrahimovic. Agentul jucatorului, Jorge Mendes are toate motivele sa reuseasca tranzactia in vara: Calderon il va plati regeste pe manager, nu mai putin de 8 milioane de euro primind agentul celui mai bun jucator al lumii in 2008.

Realul este dispus, conform AS,  sa plateasca o suma-record pentru transferul "portughezului zburator": intre 85 si 115 milioane de euro va primi Manchester daca va accepta sa il dea sezonul viitor.  

 

 

Hristos a mai înviat o dată, la Constanța. Reacția unui bărbat la slujba unde s-a împărțit Lumina Sfântă pentru a doua oară
BRAT