Spania

Ronaldo, premiat dupa ce a devenit cel mai mare marcator din istoria Realului: "Nu visam sa-i intrec pe Raul si Di Stefano"

Cristiano Ronaldo a fost premiat azi de Real Madrid, dupa ce a reusit sa devina cel mai bun marcator din istoria clubului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Octombrie 2015, 15:05
Data actualizarii: Vineri 02 Octombrie 2015, 15:08

Ronaldo a marcat 40% din golurile lui Real Madrid de la transferul din 2009 si pana acum. In aceasta perioada, portughezul a reusit sa-l egaleze pe Raul si sa devina cel mai bun marcator all time al clubului, o performanta istorica pentru atacantul adus de la Manchester United pentru suma istorica de 94 de milioane de euro.

Ronaldo spune ca nu a visat niciodata sa depaseasca nume de legenda precum Raul sau Alfredo Di Stefano.

"Sunt foarte fericit ca l-am batut pe prietenul meu Raul si pe regretatul Di Stefano. va multumesc pentru acest premiu. Fara colegii mei de echipa nu as fi reusit o asemenea performanta. Le mulumesc antrenorilor mei. M-au ajutat mult in cariera. Multumesc media, stiu ca am fost dificil cu ei, dar asta e modul meu de a fi. Multumesc agentului, mamei mele si presedintelui clubului. Va multumesc tuturor, hala Madrid!", e mesajul transmis de Ronaldo. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies