Liga Campionilor

Cifrele unei cariere incredibile. Una care va continua! Totul despre cele 501 goluri marcate de Ronaldo: cum si cu cine a inscris

Cristiano Ronaldo a trecut de o borna absolut incredibila pentru orice fotbalist. Starul Realului a ajuns la 501 goluri marcate in cariera pentru echipele de club ale caror tricouri le-a imbracat.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Octombrie 2015, 17:57
Data actualizarii: Joi 01 Octombrie 2015, 18:25

Cristiano Ronaldo a marcat din nou pentru Real Madrid si le-a adus spaniolilor inca o victorie in Liga Campionilor. Portughezul a inscris ambele goluri ale echipei sale in meciul disputat la Malmo.

Pentru Cristiano Ronaldo, dubla din meciul cu Malmo reprezinta stabilierea unei borne incredibile: acesta a ajuns la 501 goluri marcate pentru echipele la care a jucat sau inca joaca.

Si mai uimitor este ca Ronaldo a reusit sa ajunga la acest numar de goluri in doar 753 de partide jucate in intreaga cariera.

Ronaldo a avut nevoie de jumatate dintre meciurile jucate de Raul Gonzalez pentru a ajunge la acelasi numar de goluri marcate in tricoul Realului, iar in acest moment este cel mai bun marcator din istoria Ligii Campionilor.

Din cele 501 goluri marcate de Ronaldo, 322 au fost marcate in ultimii 5 ani, pentru Real Madrid. Acesta are i nedue de 53 de reusite pe sezon de la mutarea in La Liga.

Victimele preferate ale lui Cristiano Ronaldo au fost Getafe (18 goluri), Barcelona (15), Atletico si Malaga (14).

Acesta a marcat de 326 de ori cu piciorul drept, de 89 de ori cu stangul si de 83 de ori cu capul.

Modifică setările cookies