Real Madrid pierde un jucator de baza! VESTEA TERIBILA pe care a primit-o Carlo Ancelotti. Sansele la titlu au scazut DRAMATIC!

Autor: Sport.ro
Miercuri 21 August 2013, 15:15

	Real Madrid pierde un jucator de baza! VESTEA TERIBILA pe care a primit-o Carlo Ancelotti. Sansele la titlu au scazut DRAMATIC!

Carlo Ancelotti a primit o lovitura dura in lupta pentru a redobandi suprematia in prima liga spaniola. 

Real Madrid l-a pierdut pe Xabi Alonso. Mijlocasul spaniol s-a accidentat ieri in timpul antrenamentelor si va lipsi pentru urmatoarele 3 luni.  Mijlocasul a suferit o ruptura la al cincilea metatarsian al piciorului drept si nu va putea evolua in acest debut de sezon.

Xabi Alonso era la finalul recuperarii dupa operatia suferita in Germania la inceputul verii si urma sa joace primul meci in trofeul Bernabeu. Ca urmare a acestei accidentari, Alonso va pierde mai multe meciuri importante pe care le va disputa Real Madrid, printre care derby-urile cu Barcelona, Atletico Madrid, dar si meciurile nationalei Spaniei si debutul in Uefa Champions League.

In sezonul trecut jucatorul de 31 de ani, cotat  la 18 milioane de euro,  a jucat 47 de meciuri pentru echipa madrilena, reusind 8 pase de gol.

Joshua vs Ruiz: sambata, 00:45, PRO TV! Supergala BATALIA CONTINENTELOR incepe la 20:00 la PRO X!

6 milioane de români păcăliți de mirajul îmbogățirii, după Revoluție. Evoluția sistemului bancar după „Caritas" și „FNI"
BRAT