Real Madrid nu se lasa! Pe cine a trimis clubul in Brazilia, sa negocieze cu Neymar
Vineri 13 Iulie 2018, 09:17

Real Madrid nu se lasa! Pe cine a trimis clubul in Brazilia, sa negocieze cu Neymar

Real Madrid vrea sa-l aduca pe Neymar dupa ce l-a pierdut pe Cristiano Ronaldo. 

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Presa braziliana scrie ca clubul spaniol l-ar fi trimis in tara sud-americana pe Juni Calafat, seful departamentului de fotbal international al echipei, pentru a stabili primele contacte cu tatal lui Neymar si a-l convinge pe jucator sa imbrace tricoul Realului in sezonul urmator. 

Fotbalistul brazilian are contract cu PSG pana in 2022, iar pana in prezent, Nasser Al-Khelaifi a refuzat sa-l lase sa paraseasca echipa. Cei de la Madrid sunt constienti ca negocierile vor fi stranse, insa se bazeaza pe puterea de convingere a lui Neymar, care sa-si deschida calea catre un transfer la Real. 

PSG a platit 222 de milioane de euro ca sa-l ia pe Neymar de la Barcelona, de aceea, francezii nu vor renunta la el decat daca acesta isi va manifesta clar dorinta de plecare.Avertizare ANM: temperaturile scad cu până la zece grade în următoarele zile