Reactia OFICIALA a cluburilor din Madrid, dupa ce s-a aflat ca risca sa primeasca INTEZIS la transferuri

Reactia OFICIALA a cluburilor din Madrid, dupa ce s-a aflat ca risca sa primeasca INTEZIS la transferuri

Dupa Barcelona, alti doi giganti din Spania risca sa primeasca interzis la transferuri. 

Real Madrid si Atletico neaga insa nereguli legate la transferurile de minori, problema care i-a adus interditia la transferuri Barcelonei in acest an. 


"Informatiile aparute sunt complet false, iar Federatia Spaniola a confirmat asta in media. Real Madrid nu are probleme la transferurile internationale de minori.

Real Madrid a respectat tot timpul regulile FIFA, asa cum am mai anuntat si pe 26 ianuarie 2015. Regretam faptul ca suntem nevoiti din nou sa infirmam aceste informatii care au doar scopul de a implica numele clubului nostru in polemici", anunta Real Madrid intr-un comunicat de presa.

Si Atletico Madrid a negat informatiile publicate de Cadena din Spania. Federatia spaniola a anuntat ca nu a fost informata de FIFA despre eventuale sanctiuni pentru cele doua cluburi din Madrid.


Cadena Cope, un post de radio din Spania, a anuntat marti noapte ca FIFA este aproape de a bloca toate transferurile lui Real Madrid si Atletico Madrid pentru urmatoarele doua perioade de mercato.

Astfel, cele doua cluburi nu vor putea aduce jucatori noi in vara acestui an si in iarna lui 2016. Din vara anului viitor, Real si Atletico vor mai putea transfera, daca informatia se va confirma.

Nu exista o decizie oficiala luata de FIFA in acest sens, insa sursa citata precizeaza ca "aceasta pedeapsa este iminenta", dupa ce si Real si Atletico au transferat jucatori minori incalcand regulamentele.

Informatia a fost preluata de marile publicatii din Spania, in special cele apropiate de Madrid, Marca si AS.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cel puțin șapte atacuri armate s-au produs în ultimele zile în SUA. 30 de oameni și-au pierdut viața
BRAT
Modifică setările cookies