Raul paralizeaza Primera Division: "Daca nu se platesc datoriile catre fotbalisti, boicotam inceperea campionatului"

RAUL CONDAMNA CLUBURILE IN SPANIA!
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Mai 2008, 19:41
Data actualizarii: Marti 20 Mai 2008, 19:41

Capitanul si simbolul lui Real Madrid, Raul Gonzales, i-a luat prin surprindere ieri pe oficialii de la cluburile spaniole. Vicepresedintele Asociatilei Fotbalistilor Spanoli (AFE), Raul si-a facut o aparitie surpriza la sedinta de ieri si a ameninta cluburile ca jucatorii nu vor incepe campionatul in Spania daca nu primesc datoriile pe care cluburile le au catre ei, anunta Marca

Lasat acasa de Aragones, Raul a aparut ca din senin la intrunirea AFE inainte de a pleca in Arabia cu lotul lui Real Madrid. Cel mai bun marcator din istoria nationalei Spaniei a declarat in aplauzele jucatorilor prezenti in sala ca va fi boicotata inceperea campionatului in Spania daca nu vor fi achitate datoriile catre jucatori: "Daca nu ajungem la o intelegere si nu se rezolva problema datoriilor La Liga nu va incepe sezonul urmator", a tunat Raul. 

Jucatorii lui Levante au fost pe punctul de a se retrage de pe teren in ultima etapa cu Real Madrid in semn de protest pentru ca nu si-au primit banii de la club. Pentru a se debloca greva jucatorilor de la Levante s-a ajuns chiar la un acord asupra disputarii unui meci amical intre Levante si alti fotbalisti din Primera Division pentru a-i ajuta financiar pe levantini.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!