cesar azpilicueta Chelsea fc barcelona Spania Spania

Răspunsul lui Cesar Azpilicueta când a fost întrebat despre posibilul transfer la FC Barcelona

Cesar Azpilicueta (32 ani) va rămâne liber de contract în vară, iar Chelsea, în situația în care se află în prezent, nu îi poate prelungi contractul. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 23 Martie 2022, 15:38
Data actualizarii: Miercuri 23 Martie 2022, 15:40

Căpitanul iberic al grupării londoneze a intrat în ultimele luni contractuale, iar din vară poate semna gratis cu orice echipă. Chelsea nu are, în aceste momente, opțiunea de a-i propune prelungirea contractului în contextul sancțiunilor pe care guvernul din Marea Britanie le-a impus asupra patronului echipei, Roman Abramovich. 

Chelsea nu poate transfera sau înscrie jucători, astfel că riscă să piardă nume importante din echipă. Despre Azpilicueta s-a scris că ar fi dorit de Barcelona, iar catalanii ar fi ajuns deja la o înțelegere cu el. 

Răspunsul lui Cesar Azpilicueta când a fost întrebat despre posibilul transfer la FC Barcelona

Fotbalistul se află alături de naționala Spaniei, acolo unde va disputa două meciuri amicale cu Albania și Islanda. Înainte de cele două meciuri, Azpilicueta a fost prezent la conferința de presă, unde a fost întrebat despre un posibil transfer la FC Barcelona. 

„Nu este nici locul și nici momentul să vorbesc despre viitorul meu. Dacă am învățat ceva din această pandemie e că trebuie să trăim totul în prezent și să ne bucurăm de moment”, a spus Azpilicueta conform Mundo Deportivo

Ibericul a vorbit și despre situația de la Chelsea, punctând că singurul lucru pe care jucătorii îl pot face este să se pregătească bine pentru meciuri, în special pentru cel din Champions League, unde îi întâlnesc pe cei de la Real Madrid. 

„La Chelsea trăim un moment de incertitudine, însă ce putem face noi, jucătorii, e să ne pregătim în cel mai bun mod posibil pentru meciuri. Acum intrăm într-o fază decisivă a sezonului, iar restul lucrurilor nu țin de noi. 

Meciul cu Real Madrid va fi complicat. Nu știm încă dacă jucăm sau nu cu porțile închise. Sper să putem juca cu public. Favoriți? Asta trebuie să demonstrăm pe teren. Madrid a arătat putere cu PSG și ne vor presiona mult”. 

  • 11 milioane de euro este cota lui Cesar Azpilicueta conform Transfermarkt. 
  • 464 de meciuri a jucat pentru Chelsea, având 16 goluri marcate și 56 de assist-uri. 
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!