Spania

"Ramai aici, la anul luam Champions League, apoi te trimit la Barcelona!" Si asa a fost! Adevarul din spatele unei MUTARI ISTORICE

Unul dintre marii fotbalisti ai lui Porto a povestit pentru Abola cum a ajuns sa joace pentru Barcelona.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Octombrie 2015, 16:12
Data actualizarii: Sambata 03 Octombrie 2015, 16:13

Deco face dezvaluiri spectaculoase in presa din Portugalia. El a recunoscut in Abola ca Barcelona a vrut sa-l ia inca din 2003, dupa ce Porto a luat Cupa UEFA. Nu a fost lasat sa plece in acel moment, presedintele Pito da Costa anuntandu-l ca il va mai tine un an, ca Porto sa castige Champions League, apoi ii va da drumul la Barca.

Restul a fost istorie! Porto, sub comanda lui Jose Mourinho, a cucerit UEFA Champions League, iar Deco a povestit acum ce a urmat: "Sandro Rosell, atunci vicepresedintele Barcelonei, m-a sunat si mi-a zis "putem sa dam 21 de milioane de euro pe tine. I-am transmis sa uite de aceasta oferta, pentru ca Chelsea a oferit 45 de milioane pe mine"

"Mi-a zis sa pun presiune pe Pinto da Costa, dar am crezut ca este o pierdere de timp. Cand i-am explicat situatia, presedintele m-a surprins total: "Nu ti-am promis eu ca te vei transfera la Barcelona?" Si m-am dus la Barca"

Deco a avut 161 de aparitii in tricoul Barcelonei, a marcat de 22 de ori in patru ani si a castigat doua titluri in Spania si Champions League.

Modifică setările cookies