yusuf demir Barcelona Spania

Primul jucător care pleacă de la Barcelona în iarnă. A primit un mesaj clar: "Aici nu mai joci!"

Barcelona a ajuns la un acord cu Manchester City pentru transferul lui Ferran Torres (21 de ani), iar formația catalană se ocupă acum și de capitolul plecări.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Decembrie 2021, 09:15
Data actualizarii: Vineri 24 Decembrie 2021, 09:15

Primul jucător care va părăsi formația de pe Camp Nou în fereastra de mercato din iarnă este Yusuf Demir (18 de ani), austriacul care a fost împrumutat de Barcelona în vară, de la Rapid Viena.

Yusuf Demir pleacă de la Barcelona

Prezentat ca un mare talent, Demir a jucat în nouă meciuri la Barcelona, șase în La Liga și trei în Liga Campionilor, însă fără a avea realizări notabile. În cazul în care extrema dreaptă ar fi bifat și a zecea prezență în tricoul blaugrana, catalanii ar fi fost obligați să achite clauza de transfer definitiv în valoare de 10 milioane de euro, variantă la care Barcelona a renunțat.

"Conducerea Barcelonei consideră că nu este momentul potrivit pentru o astfel de cheltuială cu un jucător. Demir este considerat un fotbalist cu potențial, dar la Barcelona nu a reușit să explodeze. Nu ar avea sens să se încarce și mai mult masa salarială sau să se plătească 10 milioane de euro pentru un atacant care nu face diferența", scrie Marca.

Spaniolii dezvăluie și ce mesaj a primit Yusuf Demir din partea conducerii, după ce a fost lăsat pe bancă sau în afara lotului pentru a nu deveni obligatorie clauza de transfer definitiv: "Aici nu vei mai juca pentru că opțiunea de transfer definitiv ar deveni obligatorie, iar noi nu ne dorim asta. Cel mai bine pentru tine ar fi să îți cauți o altă echipă".

Yusuf Demir, internațional austriac cotat la 12 milioane de euro de către site-ul de specialitate Transfermarkt, se va întoarce la formația de care aparține, Rapid Viena, însă este de așteptat să fie transferat la o altă echipă dintr-un campionat puternic.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!