Primul El Clasico pentru Zidane! Cum a reactionat cand a fost intrebat despre incidentul din 2002, cand l-a strans de gat pe Luis Enrique

Primul El Clasico pentru Zidane! Cum a reactionat cand a fost intrebat despre incidentul din 2002, cand l-a strans de gat pe Luis Enrique

Zidane si Luis Enrique vor fi pentru prima data adversari din postura de antrenori.

Jurnalistii spanioli si-au adus aminte de un moment fierbinte in istoria El Clasico, in 2002, cand Zidane mai avea putin si il batea pe teren pe Luis Enrique.

Totul a pornit de la un fault, urmat de o incaierare generala. Luis Enrique a fost primul care a venit sa ii ceara socoteala lui Zindane pentru un fault asupra lui Puyol. Mijlocasul Realului a considerat ca Puyol a simulat si si-a varsat toti nervii pe jucatorul care purta la acea vreme banderola de capitan al Barcelonei.

Zidane a fost cu greu potolit de coechipieri, dar asta doar dupa ce i-a pus mana in gat si l-a lovit peste fata pe Luis Enrique.

"Despre ce incident vorbiti", s-a facut Zidane ca nu intelege la conferinta de presa sustinuta astazi, provocand rasete in sala.

"Sunt lucruri care se intampla pe teren. Un El Clasico este tot ce poate oferi fotbalul mai mult, este o incarcatura foarte mare. Acum sunt antrenor si vreau sa ma comport doar ca un antrenor. Este primul meu Real - Barca, sunt foarte mandru de asta", a spus Zidane.

Barcelona - Real Madrid se joaca sambata, de la ora 21:30.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maratonul de vaccinare este în plină desfășurare în Capitală. Unde vom putea face rapelul
BRAT
Modifică setările cookies