Premiul pentru cel mai hipster jucator de fotbal merge la Dani Alves, fara probleme :)) Cum s-a imbracat dupa meciul cu Elche

Premiul pentru cel mai hipster jucator de fotbal merge la Dani Alves, fara probleme :)) Cum s-a imbracat dupa meciul cu Elche

Dani Alves este recunoscut pentru tinutele sale extravagante.

Presa din Spania a scris despre victoria Barcelonei cu Elche, 3-0, in prima etapa din Spania, dar si despre recordul lui Messi, acesta fiind primul jucator din istoria Spaniei care da cate 2 goluri in primele etape ale campionatului, timp de 4 ani la rand.

Nici Dani Alves nu a scapat de atentia presei, insa motivul este cu totul altul. Acest a afisat o tinuta extravaganta dupa meci, imbracandu-se cu o camasa cu o culoare foarte stridenta, portocaliu aprins, pantaloni inchisi si niste sandale cu aceeasi culoare portocalie. Bineinteles, nu a uitat ochelarii si palaria.

Dani Alves a fost integralist pentru Barcelona, la nici o saptamana dupa ce a aflat ca Dunga nu se mai bazeaza pe el la nationala Braziliei. Dani Alves a fost trecut pe linie moarta si de Scolari la Campionatul Mondial din vara, dupa un inceput slab de turneu, in locul sau fiind folosit Maicon.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

2020, un an negru. Câte mii de români ar fi murit de Covid fără să se ştie
BRAT
Modifică setările cookies