Pleaca la Man United sau la Barcelona? Raspunsul dat de Sergio Ramos la aceasta intrebare. Astazi s-a intalnit cu avocatul sau

Autor: Sport.ro
Marti 23 Iunie 2015, 18:15

	Pleaca la Man United sau la Barcelona? Raspunsul dat de Sergio Ramos la aceasta intrebare. Astazi s-a intalnit cu avocatul sau

Fundasul lui Real pare ca vrea sa plece de pe Bernabeu in aceasta vara, refuzand sa semneze o noua intelegere.

Sergio Ramos a fost depistat ajungand la o sedinta alaturi de fratele sau si de avocatul Julio Senn, cei trei vorbind despre situatia actuala a fundasului.

Ramos a fost legat in ultimele 2 saptamani de un transfer la Manchester United dar si la marea rivala Barcelona, acolo unde Bartomeu a promis ca il va aduce pe Nou Camp daca va fi ales presedintele Barcelonei.

Spaniolul nu si-a prelungit contractul cu Real Madrid, invocand motive personale, si este unul dintre cei mai doriti jucatori din aceasta vara. Intelegerea cu Real dureaza pana in 2017 insa acesta poate pleca inca din aceasta vara daca nu va dori sa isi prelungeasca contractul.

Fundasul lui Real Madrid a raspuns si jurnalistilor care l-au urmarit prin oras, intrebandu-l daca se va transfera in aceasta vara. "Sunt foarte calm in acest moment, nu ma grabesc", au fost cuvintele lui Ramos.

Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. „Rămâne o prioritate să asigurăm cele 1.600 de paturi ATI”
BRAT
Modifică setările cookies