Omul care l-a transferat pe Ronaldo la Real s-a dezlantuit la adresa lui Florentino Perez: "Va plati pentru aceasta eroare! Pagubele sunt uriase"

Omul care l-a transferat pe Ronaldo la Real s-a dezlantuit la adresa lui Florentino Perez: "Va plati pentru aceasta eroare! Pagubele sunt uriase"

Ramon Calderon, fostul presedinte al lui Real Madrid si omul care l-a transferat pe Cristiano Ronaldo pe Bernabeu, l-a criticat pe actualul sef al clubului blanco.

Ramon Calderon, omul care a decis sa bata un record istoric in 2009 si sa dea 96 de milioane de euro pentru transferul lui Cristiano Ronaldo la Real, este de parere ca vanzarea portughezului la Juventus este o mare eroare.

Calderon a vorbit pentru Gazetta dello Sport, el criticandu-l pe Florentino Perez, actualul conducator al clubului.

Dupa parerea fostului presedinte al Realului, vanzarea lui Ronaldo la Juve aduce "pagube uriase".

"E o greseala uriasa a lui Real Madrid, pentru care va plati pretul. Oamenii vorbesc despre Mbappe si Neymar, dar niciunul nu este de nivelul lui Cristiano. A fost un transfer istoric in urma cu 9 ani, iar clauza de un miliard de euro dovedea ca nu e de vanzare", a spus Calderon.

"El va plati pentru aceasta eroare. Cristiano e numarul 1, asa ca pagubele sunt uriase. Cristiano a refuzat marirea oferita de Florentino. Operatiunea a fost foarte scumpa, dar suma investita se va amortiza datorita sponsorilor si din publicitate. L-as pune pe Cristiano la acelasi nivel cu Di Stefano, Pele si Cruyff", a mai spus Ramon Calderon.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cod portocaliu de inundaţii pe râuri din 10 judeţe şi Cod galben în 15 judeţe, până miercuri la miezul nopţii
BRAT
Modifică setările cookies