OMUL care l-a enervat pe Leo Messi! Ce s-a intamplat cu un copil la Rosario, locul in care s-a nascut starul de la Barcelona:

OMUL care l-a enervat pe Leo Messi! Ce s-a intamplat cu un copil la Rosario, locul in care s-a nascut starul de la Barcelona:

Orasul Rosario, Argentina, este acum intr-un scandal mediatic, dupa ce autoritatile au luat o hotarare ciudata.

Dupa ce un barbat si-a botezat copilul cu numele "Messi", drept prenume, autoritatile au dat o lege care interzice oricarei persoane din Rosario sa-si mai boteze copiii cu numele celebrului jucator al Barcelonei.

"Messi Varela" se numeste copilul recent botezat. Tatal sau, Hector Varela a luat decizia ca prenumele fiului sau sa fie identic numelui pe care il poarta starul Barcelonei.

Messi este un idol in toata Argentina, mai ales in Rosario, localitatea in care s-a nascut Leo.

Dupa acest botez, autoritatile din Rosario au decis printr-o lege locala ca nicio familie nu mai are voie sa-si boteze copiii cu numele lui Messi, drept prenume.

Presa din Spania presupune ca Leo Messi insusi este deranjat de faptul ca numele sau este folosit la Rosario.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies