Spania

O noua lovitura pentru Neymar! Starul brazilian va fi si el judecat in cazul transferului de la Santos! 

Barcelona are probleme din ce in ce mai mari cu justitia! 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Octombrie 2015, 19:18
Data actualizarii: Miercuri 28 Octombrie 2015, 19:18

Neymar e jucatorul care a produs un adevarat cutremur la Barcelona, in momentul transferului de la Santos in 2013. Fostul si actualul presedinte, Sandro Rosell si Josep Maria Bartomeu, sunt judecati pentru evaziune fiscala si pot ajunge ani buni dupa gratii. Si tatal lui Neymar e judecat, el fiind omul care ii detine drepturile de transfer ale tanarului atacant. Dar nici Neymar nu scapa de judecata, a aflat azi jucatorul catalanilor.

Neymar ar fi semnat niste contracte care aveau rolul doar sa mascheze sumele ascunse la momentul transferului. Oficial, Barcelona a platit doar 17 milioane de euro catre Santos pentru transferul lui Neymar, insa procurorii acuza ca sumele totale transferate intre Barcelona, Santos, familia jucatorului si diversi intermediari depasesc 150 de milioane de euro!

Fostul presedinte al Barcei, Sandro Rosell, e oficial pus sub acuzare, iar procurorii au cerut pentru el 7 ani si 2 luni de inchisoare. Pentru actualul presedinte al Barcei, Josep Maria Bartomeu, vicepresedinte la momentul transferului, procurorii cer 2 ani de inchisoare. Si Tatal lui Neymar e invinuit, iar acum si jucatorul va fi adus in fata judecatorilor. 

Modifică setările cookies