Real Madrid FIFA Spania Spania

O noua BOMBA, gata sa explodeze in fotbal! Real Madrid poate primi si ea interdictie la transferuri, FIFA a inceput o ancheta

Dupa ce a sanctionat drastic Barcelona, amendand clubul catalan si interzicandu-i sa mai faca transferuri, FIFA poate detona o noua bomba, scrie presa spaniola.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Ianuarie 2015, 09:46
Data actualizarii: Luni 26 Ianuarie 2015, 10:12

Prezentata in urma cu o saptamana de Sport Catalunya, ziarul "de casa" al Barcelonei, insa considerata doar o incercare de destabilizare a Realului de catre rivali, stirea a fost preluata astazi si de cel mai important madrilen - AS.

Publicatia spaniola noteaza ca Forul International ar fi constatat nereguli de aceeasi natura (transferul ilegal al unor fotbalisti minori) si la Real Madrid, astfel ca a demarat o ancheta extrem de amanuntita.

Barcelona a fost sanctionata in urma cu doar o luna de catre FIFA, clubul catalan fiind penalizat drastic. Barca nu mai are voie sa perfecteze niciun transfer pana in 2016, lucru care a agitat rau apele pe Nou Camp, totul culminand cu demiterea directorului sportiv Andoni Zubizarreta.

Acum, Real Madrid ar putea suferi precum marea rivala. FIFA a cerut Federatiei Spaniole toate actele de transfer ale fotbalistilor straini de la echipele de juniori ale Realului.

Interesant este ca ultimul astfel de jucator luat de madrileni este Martin Odegaard, un pusti de doar 16 ani, care va fi remunerat cu peste 4 milioane de euro pe an.

De asemenea, FIFA va ancheta si legaturile pe care Real Madrid le are cu alte echipe din Europa, de la care a transferat fotbalisti tineri.

Daca va fi gasita vinovata, Real Madrid ar putea primi si ea o sanctiune dura. Pentru moment, FIFA asteapta un raport complet al situatiei si monitorizeaza atent toate mutarile facute in ultimii 5 ani.

Modifică setările cookies