"Nu ma mai comparati pe mine cu Cristiano Ronaldo!" Reactia lui Messi cand a fost intrebat despre rivalul sau de la Real. VIDEO

Leo Messi Barcelona Cristiano Ronaldo Real Madrid Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Martie 2016, 09:50
Data actualizarii: Luni 28 Martie 2016, 09:51

El Clasico se apropie, iar Messi si Cristiano Ronaldo se pregatesc de un nou super duel.

Intr-un interviu acordat egiptenilor de la MCB TV, Leo Messi a vorbit despre relatia pe care o are cu Cristiano Ronaldo, unde se vede in viitor si care a fost antrenorul care l-a influentat cel mai mult:

"Nu ma mai comparati pe mine cu Cristiano Ronaldo. Mereu am spus ca aceste comparatii apartin presei. Pe mine tot ce ma intereseaza este sa-mi ajut echipa, sa cresc de la an la an si sa-mi fac treaba. Eu incerc sa ma gandesc la mine si la colegii mei."

"Nu-l cunosc personal pe Cristiano, ne stim doar de pe teren, nu avem nicio relatie de prietenie in afara terenului, nu e nimic special."

"Baloanele de Aur cucerite de el au fost meritate. Au votat antrenori, jucatori si jurnalisti pentru asta."

"Imi place fotbalul englez, imi place si fotbalul italian, urmaresc toate meciurile mari. Dar eu vreau sa raman aici cat mai multi ani si sa ma retrag de aici, dar in fotbal totul este imprevizibil"

"Dintre toti antrenorii pe care i-am avut, cel mai mult am invatat de la Rijkaard. Daca el nu avea incredere in mine sa ma bage la prima echipa probabil nu as fi fost niciodata aici", a declarat Leo Messi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!