Neymar, declaratie in PREMIERA despre boala de care spun spaniolii ca sufera! Cum explica cele 6 kilograme pierdute intr-o saptamana:

Autor: Sport.ro
Vineri 16 August 2013, 17:39

	Neymar, declaratie in PREMIERA despre boala de care spun spaniolii ca sufera! Cum explica cele 6 kilograme pierdute intr-o saptamana:

► Da-le gol, Grozav! Bate-i, Hamza! Contra, macel ca pe vremuri! Swansea - Petrolul, joi 21:00, in direct PRO TV si Voyo.ro!

Neymar, noul superstar al Barcelonei, dezmite faptul ca ar suferi de anemira, asa cum s-a scris in presa iberica dupa ce a slabit peste 6 kilograme intr-o saptamana.

Convocat pentru amicalul Braziliei cu Elvetia, tanarul fotbalist a tinut sa vorbeasca pentru prima data despre aceste zvonuri.

"Oamenii vorbesc prea mult, dar ei nu stau langa mine, nu au de unde sa stie. Nu e nicio probelma cu alimentatia mea. Se inventeaza lucruri care nu au nimic de-a face cu adevarul.

Am pierdut 6 kilograme, asta nu pot sa dezmint, dar asa se intampla dupa o operatie ca cea pe care am suferit-o. Oamenii vorbesc mult, dar nu stiu nimic despre ce fac eu", a spus Neymar, potrivit AS.

Neymar a suferit in urma cu mai putin de o luna o operatie de extirpare a amigdalitelor si spune ca acesta este motivul pentru care a slabit.

Comisia de la Veneţia discută cu Iohannis despre Coduri. Iordache: "Pârâcioşi de serviciu"
BRAT